Ändrad åsikt kring löshår

Ändrad åsikt kring löshår

Hej hej bloggen! En ny dag står inför oss och jag tänker göra det bästa av den, inledningsvis genom att skriva ett nytt inlägg här på bloggen. Jag skulle idag vilja gå in och prata lite om löshår i Jönköping och jag hoppas att det är något som blir intressant för er att läsa om. 

För inte så länge sedan trodde jag aldrig att jag skulle bli en av dem som använder mig av löshår, att jag var så negativt inställd till löshår har jag fått äta upp. Låt oss ta det från början. För bara några månader sedan köpte min bästa vän löshår till sig själv, jag förklarade för henne att jag inte riktigt står bakom löshår och att jag tycker det är bättre att man låter sitt eget hår växa ut. Jag menade på att om man inte vill ha kort hår borde man inte klippa det. När jag sa detta hade jag givetvis väldigt långt och fint hår. För ca en månad sedan var det dags för mig att gå till frisören, något som jag senare ångrade att jag gjorde. Mitt frisörbesök resulterade nämligen i att mitt hår blev alldeles för kort, jag och frisören hade två olika uppfattningar kring hur mycket jag ville klippa. 

Min nya, alldeles för korta, frisyr gjorde mig illa till mods. Jag ville knappt gå utanför dörren då jag var så obekväm med hur mitt hår såg ut. Det var då jag fick äta upp det jag tidigare hade sagt om löshår för, tro det eller ej, jag gick och köpte löshår i Jönköping. Jag måste erkänna att det tog emot lite eftersom jag några månader sedan hade talat så illa om just löshår. Hur som helst ville jag inte se ut som jag gjorde vid tillfället, med frisyren alltså. Idag ångrar jag inte alls att jag köpte löshår i Jönköping, det är vad som räddade min frisyr och som gjorde att jag kunde vistas bland folk helt bekväm.


Kommentarer är stängda.