Behandling för naglar och fransar

Behandling för naglar och fransar

Goddag bloggen!

Måndag och jag vet att många av er där ute tycker att helgen går alldeles för fort, jag håller verkligen med er. Det känns som att helgen knappt hinner börja innan måndagen är här, jag har ett litet knep för att göra måndagskänslan lite mildare. Jag lyxar till det lite extra på just dessa dagar ibland, idag ska jag göra mina naglar och fransar hos MLI Beauty i Sundsvall. Det blir några timmar i salongen och jag känner inte samma typ av söndagsångest när jag har bokat in något på måndagen. Sen är det klart att man kanske inte ska göra sina naglar och fransar varje måndag, men det finns en rad andra saker man kan göra för att få en bättre känsla. Det kan vara så enkelt som att bara ta med någon person till en restaurang för en middag, eller gå förbi någon butik och köp något som du velat ha en längre tid. Jag tycker att det viktigaste är att man får något att se framemot, oavsett vad man har för intressen så tror jag att det alltid finns någonting som kan göra dagen lite bättre. För mig blir det naglar och fransar, för någon annan kanske det är massage eller bio.

Jag tycker verkligen att ni alla ska ta och hitta på något idag, ring en kompis eller ge dig en själv en lyxig behandling. Unna er själva lite i vardagen. Det var ungefär tre månader sedan jag var hos MLI Beauty och gjorde mina naglar och fransar. Jag kan säga att det verkligen behövs en behandling för just nu ser mina naglar inte bra ut och fransarna är slitna. Efter behandlingen så ska jag hem och hyra en film som jag såg hade kommit ut nu, det tillsammans med lite popcorn och en god läsk så är dagen komplett.  


Kommentarer är stängda.