Blir en god middag efter jobbet

Blir en god middag efter jobbet

Hejsan hoppsan bloggen! Måndag och efter helgens bravader så är jag ganska seg faktiskt, men det är väl så det ska vara tänker jag. Jag har precis käka upp min matlåda och ska snart börja jobba igen, men först är det lite rast. Det var väldigt nära att det blev lunch på restaurang idag istället för matlådan. Jag vaknade lite för sent och det var väldigt nära att jag glömde min matlåda hemma på diskbänken, men med lite tur så hängde den med till jobbet. Tio minuter för sent så klampade jag in på kontoret och den första koppen kaffe var verkligen nödvändig för att jag skulle vakna till liv, sedan dess har mitt humör gått lite som en bergochdalbana. Ena stunden så är jag relativt pigg medans jag vid nästa stund kan behöva kämpa för att hålla ögonen öppna, men jag kämpar på och i eftermiddag ska jag avnjuta en trevlig med middag på en restaurang i Örnsköldsvik. Det känns som ett bra alternativ för att runda av den måndagen, samtidigt som jag verkligen inte orkar laga någon mat när jag kommer hem. Jag har besök hemma av en kompis som nu i några veckor ska jobba i Örnsköldsvik, så han sover här några dagar i veckan istället för att pendla hela tiden. Det är alltid trevligt att ha kompisar på besök, även fast vardagsrutinerna förändras så tror jag att det kommer gå hyfsat bra. Eftersom min kompis också ska jobba så kommer vi ha en någorlunda lik vardag, så det blir inte allt för mycket ändringar. Jag blir upphämtad här på jobbet vid fyratiden och sen tror jag nog att vi åker iväg direkt till en restaurang, det hade var inga jättestora matportioner som vi hade med oss till lunch idag så vi lär vara ganska hungriga i eftermiddag.  


Kommentarer är stängda.