Det var skönt med städservice

Det var skönt med städservice

Tjabba tjena! Hoppas att ni mår bra och att ni ser framemot lite ledighet här om några dagar. Jag kommer åtminstone njuta väldigt mycket av att få gå på helg redan efter torsdagens arbetsdag är över. Under den här veckan så har jag en hel del som måste göras och jag funderar faktiskt på att börja med städservice igen. Det var ganska så härligt att faktiskt få hjälp med städningen i hemmet och jag kan ångra att jag inte valde att ha kvar städservice. Nu när jag också jobbar i Karlskrona så behöver jag inte pendla så mycket vilket därmed leder till att jag får tiden att kunna sköta mina hushållssysslor själv, men bara för att jag har tiden så betyder det inte att jag tycker städning är roligt. Det kan vara fruktansvärt tråkigt att behöva städa sitt hem, speciellt när man kommer hem efter en arbetsdag och bara längtar efter soffan. Nu under sommaren kanske det inte är någon idé med att skaffa städservice, när det blir semester så kommer jag ändå vara hemma i några veckor och då kan jag faktiskt göra mina hushållssysslor själv. Däremot sen när jobbet drar igång igen så kommer jag faktiskt överväga det där med städservice igen. Tidigare skrev jag att det var en del som behövde göras i veckan och det är mest städning och lite trädgårdssysslor som ska göras. Jag kommer åka iväg i helgen och då vill jag väldigt gärna ha det rent och fint när jag kommer hem. Det är faktiskt en otroligt bra känsla att få komma hem efter en resa och öppna dörren till ett städat hus, så med eller utan städservice så måste mitt hem städas. Nu får jag sätta mig ner och jobba en stund, annars blir chefen helt tokig på mig. Jag önskar er en trevlig dag!  


Kommentarer är stängda.