Hjälper brorsan med flytten

Hjälper brorsan med flytten

Hejsan bloggen! Idag befinner jag mig i Sundsvall som för övrigt är en riktigt härlig stad måste jag säga. Det är en stad som varken är för liten eller för stor, här finns lite av det mesta. Jag befinner mig här uppe i Sundsvall för att hjälpa min bror med sin flytt. Han har sålt sin lägenhet och köpt ett hus istället så vi håller på att packa ihop allting och sen kommer flyttstäd hit för att göra den sista städningen innan nycklarna kan lämnas över. Jag åkte faktiskt upp till Sundsvall redan i fredags efter jobbet för att hänga lite med brorsan över helgen också, så vi tjuvstartade flytten redan då. Med tanke på att vi har haft hela helgen på oss så kan man tro att vi borde vara klara med allting redan men icke. Vi har hittat på massa andra grejer istället för att tänka på flytten och huruvida det var ett klokt beslut kan ju diskuteras. Det innebär att vi har betydligt mycket mer att göra idag, men så fort vi får ut allting ur lägenheten så är det praktiskt taget klart. Brorsan har lånat en skåpbil från jobbet så att vi kan köra allting, ingen flyttfirma här inte. De pengarna la vi på flyttstäd istället och ska jag vara ärlig så kör jag hellre lite lådor än att städa. Jag tror att den jobbigaste delen av flytten blir sen när vi ska packa upp allting i det nya huset, då kommer jag nog till att fly hem. Brorsan har all tid i världen på sig att packa upp så då behöver jag egentligen inte vara med, men vi får se om han tillåter mig att lämna. Allting beror nog lite på hur snabbt vi kommer ut med grejerna från lägenheten och när hans flyttstäd är klart. 


Kommentarer är stängda.